Piloot filmt UFO op 10 km hoogte

Djeez

Een recent filmpje met zeer overduidelijk bewijs voor het bestaan van ufo's gaat momenteel als een malle over het internet. Het onbekende vliegende voorwerp is zaterdag op een hoogte van meer dan 10 kilometer gefilmd door een piloot van een luchtvaartmaatschappij.

Het onbekende ruimteschip is dit weekend waargenomen door enkele piloten van Pakistan International Airlines. Het vliegtuig was onderweg van Lahore naar Karachi. Net boven de provincie Punjab zagen de piloten ze ineens vliegen.

"Het is geen ballon en ook geen vliegtuig", hoor je de piloten in het filmpje in het Engels zeggen. De UFO in kwestie ziet eruit als een ronde lichtbol die kleine gasexplosies lijkt uit te stoten. En dat op een hoogte van 35.000 voet, meer dan 10 kilometer.

"De UFO was extreem helder, ondanks het felle zonlicht", zo laten lokale media weten. Bovendien zou een van de piloten hebben omschreven dat er een soort metalen ring om het object was waar te nemen. Volgens de piloot was het voorwerp waarschijnlijk geen planeet, maar leek het meer op een ruimtestation of een kunstmatige planeet.

Zain Khan, de Pakistaanse journalist die het filmpje heeft gedeeld, zegt dat het nog te vroeg is om vast te stellen wat de piloten hebben waargenomen. Volgens hem hoeft het hier niet per se om een vliegende schotel te gaan. De luchtvaartautoriteiten van Pakistan bevestigen de melding en zeggen de zaak te zullen onderzoeken.