FOK! Wat een weer: zacht, maar slepende storing

Stephan (Stephan5)

Welkom!

Het was gisteren toch allemaal net wat minder mooi dan dat ik eergisteren verwacht had. Er waren wel enkele brede opklaringen, maar eigenlijk trok het vrij snel weer helemaal dicht met bewolking. De band met opklaringen was niet zo breed. Het bleef wel op de meeste plaatsen droog. Aan het einde van de dag viel er een enkel spatje.

Vanochtend is het overal bewolkt en dan kan er wel wat regen vallen. In de loop van de dag trekt deze (zwakke) storing naar het oosten. Daar blijft hij echter nog enige tijd rondhangen. Met name ten oosten van de lijn Leeuwarden-Utrecht-Eindhoven zal waarschijnlijk weer een zonloze dag tegemoet kunnen zien. In het westen, zuidwesten en deels noorden kan de zon er s'middags nog wél even doorkomen. Daar wordt het dus wat vriendelijker. Met een zuidelijke stroming wordt heerlijk zachte lucht aangevoerd. Het kwik loopt op naar waarden tussen de 9 en 11 graden. De wind is zuidelijk en aanwezig met een kracht 4 tot 6. De wind kan soms wat vlagerig zijn.

Dinsdag valt er weer af en toe regen.

Echt winterweer is nog niet te bespeuren op de weerkaarten. 

Fijne dag!  

Meer weer op FOK!

WeermanSte (Foto: Stephan5)
Ook ik heb er aan moeten geloven met de mondkapjesplicht. Ik had vandaag bekijks in de supermarkt!  Waar 'de Snor' al niet goed voor is.  

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Zelf iets te melden? Tip de crew!

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!