FOK! Wat een weer: Wolkenvelden, lokaal kans op mist.

qltel

Vanochtend is het op de meeste plaatsen bewolkt en nevelig en plaatselijk komt mist voor. De mist lost later in de ochtend op, maar in het noorden en noordoosten blijft de bewolking echter hardnekkig. In het zuidwesten komen opklaringen voor en later in de ochtend breekt de zon in de zuidelijke helft op meer plaatsen door. In de loop van de middag en avond breidt de lage bewolking boven het noorden en oosten zich langzaam naar het midden uit. Het blijft overal droog en de middagtemperatuur varieert van 5°C in het noorden tot 10°C in Zuid-Limburg. De oostenwind is zwak tot matig.

Komende nacht komen er brede opklaringen voor en met name in het zuiden kan plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur varieert van 4°C langs de kust tot -2°C in het oosten. De oostelijke wind is zwak.

Morgen komt de zon op veel plaatsen tevoorschijn. Met een middagtemperatuur van ca. 3°C wordt het een vrij koude dag. De oostenwind is zwak, aan zee zuidoost en matig. (Bron: KNMI)

 

Meer weer op FOK!

Gisteren een molen bij Westzaan. Vandaag dezelfde plek, maar dan zonder de molen..  (Foto: Charged)
Gisteren een molen bij Westzaan. Vandaag dezelfde plek, maar dan zonder de molen in beeld.. (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.