FOK! Wat een weer: weer kans op mist

qltel

In het noorden en midden is het zwaar bewolkt, elders zijn er opklaringen waarin lokaal mistbanken zijn ontstaan. De mistbanken lossen halverwege de ochtend op. In de loop van de middag en avond trekt de bewolking noordwaarts. Het blijft droog. De maximumtemperatuur komt uit rond 11°C. Er staat een meest zwakke wind uit een overwegend zuidoostelijke richting.

Komende nacht is het onbewolkt en kan er vooral in het noordoosten en zuidwesten mogelijk nog een enkele mistbank ontstaan. De minimumtemperaturen variëren van 7°C aan de kust tot rond het vriespunt verder landinwaarts. de zuidoostelijke wind is zwak, vlak aan zee matig.

Zaterdag begint vrij zonnig, in de loop van de middag drijft er hogere bewolking binnen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 11°C in het noorden tot 16°C in het zuidoosten. De wind is zuidoostelijk en zwak. (Bron: KNMI)

 

Meer weer op FOK!

Purmerbos (Foto: Pukeko)
Het mooie Purmerbos in de herfst. (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.