FOK! Wat een wisselvallig herfstweer

qltel

Vandaag is het half tot zwaar bewolkt met vrij veel buien, opnieuw ligt het zwaartepunt van de buien boven het noordwesten. De maxima liggen rond 14°C. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig, lokaal soms hard. In het noordwestelijk kustgebied wordt de wind in de middag tijdelijk zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen.

In de nacht naar woensdag is het zwaar bewolkt en trekken er buien van west naar oost over het land. Hierbij kan vooral aan de kust onweer voor komen. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. We wind is westelijk en matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

Woensdag is het wisselend bewolkt en met name in de ochtend komen er nog buien voor, lokaal is er kans op onweer. In de loop van de middag wordt het van het westen uit geleidelijk droog. De temperatuur loopt op naar zo’n 14°C. De wind is westelijk en matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Den Bosch aan het water
Een mooi plaatje van de natuur in Den Bosch met een trein op de achtergrond. (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Ook een leuk of interessant bericht gevonden? Tip ons via onze submit

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!