FOK! Wat een weer: Meer sombertjes dan zonnig

Harry

Het is bewolkt en een regengebied trekt van zuid naar noord. In het zuiden klaart het tegen de avond mogelijk al op en is de zon nog even te zien. In de loop van de avond wordt het overal droog en klaart het van het zuiden uit op. De temperatuur ligt rond 14°C. De wind is zuidwestelijk, matig, aan de kust vrij krachtig. In het noorden is de wind eerst nog oostelijk.

In de nacht naar zondag zijn er eerst opklaringen. Later raakt het van het zuiden uit bewolkt en gaat het af en toe regenen. De minima liggen rond 11°C. De wind komt uit oost tot zuidoost en is matig, aan de kust vrij krachtig.

Zondag overdag trekt het gebied met af en toe regen noordwaarts. In de middag klaart het van het zuiden uit op, maar langs de kust zijn nog wel enkele buien mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind draait van zuidoost naar zuid tot zuidwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer naar krachtig tot hard. In de avond neemt de wind iets af.

Meer weer op FOK!

Scherpschutter zag ze vliegen...
Scherpschutter zag ze vliegen...

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Ook een leuk of interessant bericht gevonden? Tip ons via onze submit

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!