FOK! Wat eten we vandaag? #eiwitschuim

Monique Verlind (DJMO)

Elke woensdag en zondag bereiden users in ons subforum Culinesse à  gogo volgens een van tevoren bedacht thema een maaltijd. De algemene spelregels zijn simpel: op de bewuste dag maak je je gerecht en post je in de loop van de dag/avond een foto van je (mis)baksel in het thema-topic van die dag. Aanvullende voorwaarden worden per thema in het thematopic geplaatst. 

Vandaag gaan we creatief doen met eiwitschuim!   Met eiwitschuim kun je alle kanten op. User minilot kwam al met de volgende suggesties: pavlova; soufflés in hartige en zoete variaties; hazelnootschuimgebak; chocolademousse; citroen-meringuetaart (of -cupcakes); îles flottantes of Eton Mess. Schuimen maar! 

Nieuwsgierig geworden naar de thema's die al geweest zijn of nog komen gaan? Hier vind je het overlegtopic. En natuurlijk de hamvraag van vandaag: wat is jouw favoriete gerecht met eiwitschuim? 

Afbeelding: Pixabay
Afbeelding: Pixabay