FOK! Wat een weer: kans op onweer

qltel

Overdag schijnt de zon geregeld. Aan de noordwest- en westkust kan de hele dag mist of lage bewolking hardnekkig blijven hangen. In de loop van de dag kunnen vooral in het noordoosten en midden weer enkele stevige regen- en onweersbuien ontstaan, waarbij er kans is op hagel en plaatselijk veel regen in korte tijd. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C aan de noordwestkust tot 26°C in het oosten van het land. De wind komt uit richtingen tussen west en noordwest en is zwak tot matig.

In de nacht naar maandag is er vooral in het noordoosten nog een enkele bui mogelijk. Overigens is het wisselend bewolkt. De minima liggen rond 15 °C. De wind is zwak uit een westelijke richting.

Maandag overdag zijn er perioden met zon, in het noordoosten kan nog een enkele bui ontstaan. De maxima lopen uiteen van 20°C langs de noordwestkust tot 25 in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit westelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Uitlopers buien (Foto: Interpretatie)
Uitlopers van buien boven het zuidwesten. (Foto: interpretatie. (Zonder hoofdletter. )

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.