FOK! Wat een weer: lekker!

qltel

Vandaag zijn er flinke zonnige perioden en het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C op de Wadden tot 25°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind is eerst zwak uit een oostelijke richting maar wordt in de loop van de ochtend variabel. In de loop van de middag steekt in de kustgebieden een noordenwind van zee op en zal het vooral in het noorden van het land merkbaar afkoelen. In de avond wordt de wind overal noord tot noordoost.

In de nacht naar donderdag is er alleen hoge bewolking. Het blijft droog. De minima liggen tussen 4°C in het noordoosten en 12°C in het zuiden. De wind komt uit noordoostelijke richtingen en is zwak.

Donderdag komen er vooral in de ochtend nog enkele wolkenvelden voor maar in de middag is het overwegend zonnig. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het Waddengebied tot 23°C in het zuidoosten. De wind is overwegend matig uit noordoostelijke richting. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Ergens in Nederland (Foto: Interpretatie)
Ergens in Nederland (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.