FOK! Wat een weer: wisselvallig

qltel

Vandaag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af en komen er enkele buien voor. In de avond verdwijnen de meeste buien en raakt het van het westen uit bewolkt. Aan het einde van de avond gaat het in het (zuid)westen regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig, aan de kust matig tot vrij krachtig. In de avond draait de wind naar zuidwest tot zuid en neemt langs de kust toe naar krachtig, 6 Bft.

Komende nacht breidt een regengebied zich oostwaarts over het hele land uit. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C. De zuid- tot zuidwestenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan de kust en boven het IJsselmeer wordt de wind krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Dinsdag overdag is het bewolkt en zijn er perioden met regen. Mogelijk wordt het in de loop van de middag van het westen uit meest droog. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. Er staat een overwegend vrij krachtige wind uit zuidwest tot west. In de kustgebieden en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, 6-7 Bft. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Innisdemon is op Lombok en laat ons weten dat het weer daar prima is.
Innisdemon is op Lombok en laat ons weten dat het weer daar prima is.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.