FOK! Wat een weer: zon en regen

qltel

Vanochtend neemt de bewolking van het westen uit toe en trekt een zone met af en toe (mot)regen van west naar oost over het land. In het oosten schijnt de zon eerst mogelijk nog even door de sluierbewolking heen. De regenzone verlaat in de loop van de middag het oosten. Vanaf halverwege de middag komen er enkele opklaringen, maar lokaal is nog een bui mogelijk. De maxima liggen rond 10°C. Er staat een vlagerige zuidwestenwind met langs de noordwestkust mogelijk zware windstoten rond 75 km/uur. De wind neemt in de middag af naar matig boven land en vrij krachtig langs de kust.

In de nacht van zondag op maandag zijn er opklaringen, afgewisseld door wolkenvelden. Verspreid over het land komt een enkele bui voor. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C. Er staat een overwegend matige wind uit zuidwest tot west. Aan de kust is de wind matig tot vrij krachtig.

Maandag overdag wisselen zon en stapelwolken elkaar af en komen er enkele buien voor. In de avond verdwijnen de buien, maar raakt het van het westen uit bewolkt. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind is zuidwest tot west en matig, aan de kust matig tot vrij krachtig. In de avond neemt de wind langs de kust toe naar krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Innisdemon is op Lombok en laat ons weten dat het weer daar prima is.
Innisdemon is op Lombok en laat ons weten dat het weer daar prima is.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.