FOK! Wat een weer: droge dag is nog te veel gevraagd

Stephan (Stephan5)

Welkom!

Egisteren werkelijk schitterende luchten te zien. Die schitterende luchten hadden op veel plaatsen best wel wat inhoud bij zich en op diverse plaatsen kwam er ook klank- en lichtspel bij kijken. De zwaarste buien vielen in het noordoosten- en oosten. Daar trok een trog over. Elders in het land waren het meer losse buien, maar ook die kwamen aardig uit de hoek. Toch waren er ook plekken waar het droog bleef. Zo was er voor ieder wat wils.

Vandaag blijft het ook niet overal droog. Er vallen nog een paar buien, maar niet meer zo intens als vandaag. In de loop van de dag trekken de buien naar het oosten toe, maar tegelijkertijd neemt de bewolking ook toe op nadering van een nieuwe storing. Tegen en in de avond gaat het van het zuidwesten uit af en toen regenen. Het wordt hierbij ongeveer 9 graden en de wind is matig uit een zuidwestelijke richting.

Donderdag krijgen we weer een grijze en regenachtige dag.

Tot ziens!  

Meer weer op FOK!

Carnaval Haps (Foto: Charged)
Een paar dagen geleden was het mooi weer in Haps. (Foto:Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.