FOK! Wat een weer: B''''''', f'isjes

qltel

Het is droog en op wat dunne sluierbewolking na zijn er brede opklaringen. Op veel plaatsen vriest het licht, alleen vlak langs de kust blijft de temperatuur iets boven nul. In het westen en noordwesten komt plaatselijke gladheid voor als gevolg van bevriezing. Er staat een zwakke, langs de kust en op het IJsselmeer matige wind uit zuid tot zuidoost.

Overdag verandert er weinig in het weerbeeld. Het blijft droog en de zon schijnt door de sluierbewolking. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 4°C. De zuidenwind is matig, in het Waddengebied soms vrij krachtig, 5 Bft.

In de nacht naar maandag is het droog en is er weinig bewolking. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -2°C in het zuidoosten tot 3°C vlak aan zee. Met name in het noordwesten kan het lokaal glad worden. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, langs de kust soms vrij krachtig.

Maandag overdag is het droog en schijnt de zon volop. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig, in het Waddengebied mogelijk krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Sneeuw 2017 (Foto: Stephan5)
Ruim 2 jaar geleden sneeuwde het hier in Haarlem voor het laatst echt serieus. Dit zit er niet in komende tijd.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.