FOK! Wat een weer: kouder dan verwacht

Stephan (Stephan5)

Poehé!  

De kerstdagen zitten er weer op. Ik had zowaar eens een druk programma. Ik had het totaal niet verwacht, maar op eerste kerstdag stonden er ineens vrienden voor de deur. Diezelfde avond werd ik voor tweede kerstdag uitgenodigd bij andere vrienden. Dat was me jaren niet meer overkomen. Het was in ieder geval reuze gezellig en denk met dankbaarheid terug aan de beste kerst sinds vele jaren.

Ondertussen is de Top 2000 ook volop bezig, en die stond overal op. Ik heb me kapot gelachen om dat geintje wat Rob Stenders deed met Marco Borsato en Ali B. Dat is een nummer wat je tussen 3 en 4 s'nachts moet draaien, dan slaap ik namelijk. Rob Stenders is een held, dat hij dat durft.  

Ooh ja, er is ook nog weer. Ik moet eerlijk toegeven dat het weer momenteel op een laag pitje staat. Ik heb ook maar even vluchtig gekeken, want fora sla ik even over met al die winter-gekkies. Ik check meestal even een KNMI en dan weet ik al voldoende.

In het nieuwe jaar ga ik er weer met passie en gevoel tegenaan. 

In het kort: vandaag is er ruimte voor de zon, maar er is ook sluierbewolking aanwezig. In het noordoosten is het verrassend fris met een graad of 2, terwijl het in Zeeland nog ruim 5 graden kan worden.

Ik hoop nog een gaatje te vinden om met Oud en Nieuw nog een weerbericht te maken, maar ik kan het niet beloven....

Geniet van jullie dagen, mijn agenda is overvol tot Nieuwjaarsdag.  

Meer weer op FOK!

Sneeuw 2017 (Foto: Stephan5)
Ruim 2 jaar geleden sneeuwde het hier in Haarlem voor het laatst echt serieus. Dit zit er niet in komende tijd.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.