FOK! Wat een weer: wisselend bewolkt

qltel

Het is vandaag wisselend bewolkt. Vanochtend is er vooral in het zuidoosten kans op een bui, in de middag juist in het noordwesten. In de loop van de avond gaat het in de zuidelijke helft regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidelijke wind is overwegend matig, aan de zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. In de avond draait de wind naar zuidoost.

In de nacht van zaterdag op zondag is het zwaar bewolkt en breidt de regen zich verder over het land uit. De minimumtemperatuur komt uit rond 8°C. Er staat een matige, aan zee vrij krachtige wind uit een zuidoostelijke richting.

Zondagochtend zijn er perioden met regen. In de loop van de dag wordt het droger, maar de bewolking blijft overheersen met kans op motregen. De maximumtemperatuur wordt circa 9°C. In de ochtend staat er een zwakke tot matige zuidelijke wind. In de loop van de dag draait de wind naar een westelijke richting en trekt vooral aan de westkust aan tot (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Een bekende van me is in Hawai. Deze foto stuurde hij me een paar dagen geleden.
Een bekende van me is in Hawai. Deze foto stuurde hij me een paar dagen geleden.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.