FOK! Wat een weer: in het noorden mist mogelijk

Monique Verlind (DJMO)

Vanochtend is het bewolkt met in het noordoosten mist. In de loop van de ochtend zal de mist optrekken maar het blijft wel grijs en nevelig. Vanmiddag zou in de zuidelijke helft de zon even tevoorschijn kunnen komen, daar is echter vrij veel hoge bewolking aanwezig. Het blijft overal droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 2°C in het noorden tot lokaal 6°C daar waar de zon nog even schijnt. De wind komt uit het oosten tot zuidoosten en is matig.

In de nacht naar vrijdag is het half tot zwaar bewolkt, plaatselijk kan wat lichte regen vallen. De minimumtemperatuur ligt rond +1°C. De wind is zuidoostelijk en meest matig.

Vrijdag overdag komt er vanuit het zuiden geleidelijk meer ruimte voor de zon. Het blijft vrijwel overal droog. De middagtemperatuur ligt rond 7 °C. De wind komt uit het zuidoosten en is matig. (Bron: KNMI)


Meer weer op FOK!

Het werd ineens flink mistig in Wognum  (Foto: FOK!)
Het werd ineens flink mistig in Wognum (Foto: FOK!)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.