Politie onderzoekt zware mishandeling in Roosendaal

Monique Verlind (DJMO)

In Roosendaal is een man in de nacht van zondag op maandag vanuit het niets op zijn hoofd geslagen. Hij moest naar het ziekenhuis voor behandeling. Om 02.20 uur werden verschillende politie-eenheden en een ambulance naar de Gerard Doustraat gestuurd. In die straat zou iemand gewond zijn geraakt omdat hij was geslagen. De politieagenten troffen in een woning in die straat een bloedende man aan. Ambulancepersoneel ontfermde zich over de man en bracht hem naar een ziekenhuis.

Het slachtoffer kon nog een korte verklaring geven over wat er gebeurd was. Hij kwam thuis van zijn werk en stapte uit zijn auto voor zijn woning. Toen hij zijn voordeur wilde openen stonden er twee mannen naast hem en werd hij hard op zijn hoofd geslagen met iets. Hij viel op de grond en begon te gillen. Het tweetal, geheel in het donker gekleed en met hun gezichten bedekt renden daarop weg.

De politie is op zoek naar getuigen en vraagt hen contact op te nemen via 0900-8844, 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem of via WhatsApp. Ook een melding doen via het tipfomulier op de website is mogelijk.