FOK! Wat een weer: kans op motregen

qltel

Vanochtend is het in het noorden nog nevelig. Verder is er vandaag vrij veel bewolking en valt er af en toe (mot)regen. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig, aan de (zuid)westkust af en toe vrij krachtig.

In de nacht naar dinsdag is er opnieuw een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen en lokaal kan er regen of motregen vallen. In opklaringen kan ook nevel of mist ontstaan, vooral in het noorden van het land. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De zuidelijke wind is zwak, in het zuiden matig.

Dinsdagochtend kan er met name in het noorden van het land nevel en mist voorkomen. Verder is het dinsdag overwegend bewolkt en op de meeste plaatsen droog. In de loop van de middag gaat het in het uiterste noorden van het land regenen. De regen breidt zich in de avond langzaam verder uit over het noordwesten en noorden. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. De wind is in de ochtend zuidelijk en zwak tot matig. In de middag wordt de wind west tot zuidwest. Later in de middag en avond wordt de wind in het noorden van het land het land noordelijk en neemt toe naar matig tot vrij krachtig. (Bron: KNMI)


Meer weer op FOK!

Een vijver in Baarn. Met een vriendelijk wolkje.
Een vijver in Baarn. Met een vriendelijk wolkje.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.