Politie zoekt getuigen van gewapende overval op avondwinkel

Monique Verlind (DJMO)

De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een avondwinkel aan de Baanstraat in Beverwijk.  In de nacht van vrijdag op zaterdag, omstreeks 02.50 uur kwam een man de avondwinkel binnen. Hij viel op omdat hij een capuchon droeg en een sjaal voor zijn gezicht had. Toen de man daarop werd aangesproken, kwamen er nog twee mannen de winkel binnen. Een van hen bedreigde het personeel met een wapen.

De overvallers maakten onder anderen geld buit. Zij zijn na de overval in onbekende richting weggevlucht. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. Ook werd een Burgernetmelding verstuurd. Er werden echter geen verdachten aangetroffen.

Van de daders is het volgende signalement vrijgegeven: Dader 1 heeft een slank postuur, ongeveer 175 centimeter lang, leeftijd tussen de 16 - 23 jaar, getint uiterlijk, hij droeg een donkerkleurig hoodie/vest met capuchon, een zwart/wit geblokte sjaal en een donkerkleurige broek. Dader 2 heeft een donkere huidskleur, ongeveer 170 - 175 centimeter lang, stevig postuur, hij droeg een donkere hoodie met capuchon en een sjaal. Dader 3 heeft een slank postuur, getint uiterlijk, ongeveer 175 centimeter lang en tussen de 16 en 23 jaar oud, hij droeg een donkere hoodie met capuchon en een sjaal.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of via 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.