MLB: Tampa Bay Rays als laatste ploeg zeker van play-offs

H.Vviv

Met nog een weekend te honkballen in de MLB zijn alle plaatsen in de play-offs bezet. Tampa Bay Rays was de laatste ploeg die daarin slaagde na de winst tegen de Toronto Blue Jays. Het is voor het eerst sinds 2013 dat het team daarin is geslaagd.

Het leuk een spannend duel te worden tussen de Tampa Bay Rays en de Cleveland Indians in de strijd om de laatste wildcard-ticket, maar nadat de Cleveland Indians drie wedstrijden op rij verloren, terwijl de Tampa Bay Rays de laatste vier wedstrijden op rij wonnen. Daardoor is het al voor het weekend beslist in de American League. Ook is bekend dat de Houston Astros het in de play-offs in de eerste ronde opneemt tegen de winnaar van het duel Tampa Bay Rays - Oakland Athletics. New York Yankees speelt tegen Minnesota Twins.

In de National League zijn de ploegen ook bekend die zich mogen opmaken voor de play-offs, maar wie tegen wie speelt is nog niet bekend. Want St. Louis Cardinals is nog altijd in strijd met de Milwaukee Brewers voor divisiewinst in de NL central. De winnaar van de divisie speelt tegen de Atlanta Braves, terwijl de nummer twee in één wedstrijd tegen de Washington Nationals moet strijden voor duel tegen de Los Angeles Dodgers.

Uitslagen MLB vrijdag:
Washington Nationals - Cleveland Indians 8-2
Pittsburgh Pirates - Cincinnati Reds 6-5
Philadelphia Phillies - Miami Marlins 5-4 (vijftien innings)
Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays 2-6
Boston Red Sox - Baltimore Orioles 1-4
New York Mets - Atlanta Braves 4-2
Texas Rangers - New York Yankees 7-14
Colorado Rockies - Milwaukee Brewers 11-7
Kansas City Royals - Minnesota Twins 2-6 (zeven innings)
St. Louis Cardinals - Chicago Cubs 2-8
Arizona Diamondbacks - San Diego Padres 6-3
Los Angeles Angels - Houston Astros 0-4
Seatlle Mariners - Oakland Athletics 4-3
San Francisco Giants - Los Angeles Angels 2-9