FOK! Wat een weer: vanmiddag opklaringen

qltel

Vanochtend is het eerst bewolkt en in het oosten valt nog af en toe regen. In de middag klaart het van het westen uit op en zijn er perioden met zon. Later in de middag en in de avond is er vooral in de kustprovincies kans op een bui. De maximumtemperatuur ligt tussen 19 en 22°C. De wind is matig uit west tot noordwest langs de kust lokaal vrij krachtig. In het zuidoosten is de wind aanvankelijk nog zuidwest en zwak tot matig.

Komende nacht is er een mix van opklaringen en wolkenvelden en komen vooral in de noordelijke helft van het land enkele buien voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C plaatselijk in het oosten tot 13°C aan zee. Er staat een zwakke tot matige westelijke wind, mogelijk is de wind aan zee af en toe vrij krachtig.

Morgen begint half tot zwaar bewolkt met vooral in het noorden en oosten nog een enkele bui. In de loop van de dag komt de zon van het zuidwesten uit steeds vaker tevoorschijn en wordt het overal droog. In de avond zijn er overal brede opklaringen. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C in het noordelijk kustgebied en 21°C in het zuidoosten. De wind is meest matig uit westelijke richtingen. In de avond draait de wind naar zuidwest en neemt aan zee toe naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Munstergarten (Foto: bazbo)
Het kasteel van Munstergarten. (Foto:bazbo)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.