Football Manager 2020 komt begin november uit

Pheno

Sports Interactive en SEGA hebben bekendgemaakt dat aspirant-managers begin november met Football Manager 2020 aan de gang kunnen. Dit jaar is ook de eerste keer in Football Manager geschiedenis dat de game als launchtitel op een nieuw platform beschikbaar is. Football Manager 2020 zal debuteren op Google Stadia.

Football Manager 2020 voor pc, Mac en Stadia, Football Manager 2020 Touch voor pc, Mac, iOS en Android, en Football Manager 2020 Mobile voor iOS en Android zullen allemaal tegelijk uitgebracht worden in het begin van november. Football Manager 2020 Touch voor Nintendo Switch zal eind november volgen.

Football Manager 2020 geeft spelers de kans om de dienst uit te maken bij hun favoriete club, waar ze het lot van de club in handen nemen en alle keuzes maken die een echte manager maakt. Dit allemaal in een poging het team te ontwikkelen en een blijvend succesniveau aan te houden.

Miles Jacobsen, Studio Director bij Sports Interactive, zegt: “Football Manager op Stadia komt inclusief technologie die alleen op dat platform beschikbaar is, met de kracht van de cloud en de datacentra van Google die ervoor zorgen dat meer wedstrijden parallel verwerkt kunnen worden met behulp van vrije bandbreedte over het hele systeem – dit betekent dat je meer competities in je save kunt laden of gewoon voor een snellere ervaring kunt gaan door het aantal competities hetzelfde te houden, met snellere verwerking dan op andere platformen.