Man (29) ernstig mishandeld bij Trekkertrekfestival

Monique Verlind (DJMO)

Een 29-jarige man werd zondagnacht 11 mei ernstig mishandeld na het Trekkertrekfestival in Oud-Vossemeer. Via Opsporing Verzocht is de politie op zoek naar mensen die informatie hebben over dit voorval.

Het slachtoffer bezocht met zijn vriendin het festival. Een gezellig uitje, dat aan het eind van de avond een andere wending kreeg. Bij het verlaten van de feesttent - rond 01:00 uur – kwam de vriendin de ex van haar partner tegen. De dames kregen ruzie, maar nadat het stel was weggelopen, werd de man uit het niets tegen de grond geslagen. Eenmaal op de grond gelegen werd hij door drie mannen tegen het hoofd getrapt. Hij liep hierdoor diverse breuken in zijn gezicht op.

Het is nog onduidelijk of het conflict tussen de twee vrouwen iets te maken had met de mishandeling. Er is vooralsnog geen duidelijke link tussen het slachtoffer en zijn aanvallers. De daders zouden tussen de 25 en 30 jaar oud zijn. Een van hen had kort blond haar, een smal postuur en droeg een zwarte bril met een groot montuur.

Getuigen en / of mensen met meer informatie kunnen bellen met 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.