Ajax met Van de Beek en Álvarez naar Griekenland voor duel met PAOK

Redactie

Donny van de Beek is gewoon opgenomen in de Ajax-selectie voor het duel met PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League.
De ploeg van trainer Erik ten Hag is maandag met de door Real Madrid begeerde aanvallende middenvelder op het vliegtuig gestapt naar Griekenland.

Ook de Mexicaanse aankoop Edson Álvarez reist mee naar Thessaloniki. Dinsdagavond wacht de eerste ontmoeting met PAOK

Spaanse media meldden het afgelopen weekend dat de transfer van Van de Beek naar Real Madrid slechts een kwestie van uren zou zijn. Het Algemeen Dagblad schrijft maandag echter dat de Amsterdamse clubleiding een transfer over de dubbele ontmoeting met PAOK heen wil tillen.

Mocht Van de Beek in actie komen in de voorrondes van de Champions League, dan heeft dat geen gevolgen voor zijn eventuele inzetbaarheid in de groepsfase bij de Koninklijke, wanneer het tot een overstap komt.

Ook Álvarez is mee naar Griekenland. Zijn werkvergunning is sinds vorige week binnen. De Mexicaan trainde vrijdag voor het eerst mee met Ajax en dinsdagavond kan hij debuteren. Ook Kik Pierie is mee.

De verdediger wacht nog altijd op zijn officiële debuut in de hoofdmacht. Lasse Schöne is niet opgenomen in de selectie. Hij staat voor een transfer naar Genoa. De wedstrijd tussen PAOK en Ajax begint dinsdagavond om 19.00 uur.

Volledige Ajax-selectie voor duel met PAOK:

Doel : Bruno Varela, André Onana, Dominik Kotarski

Verdediging : Perr Schuurs, Joël Veltman, Edson Álvarez, Kik Pierie, Noussair Mazraoui, Lisandro Magallán, Lisandro Martínez, Nicolás Tagliafico, Sergiño Dest

Middenveld : Daley Blind, Donny van de Beek, Razvan Marin, Hakim Ziyech, Dani de Wit, Jurgen Ekkelenkamp

Aanval : David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Quincy Promes, Kasper Dolberg