FOK! Wat een weer: wolkenvelden, soms ook zon

qltel

Vandaag is het droog en hebben we te maken met een afwisseling van wolkenvelden en zon. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 22°C in het noordelijk kustgebied tot 27°C in het zuidoosten. Er staat een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen. Langs de westkust steekt in de middag een wind van zee op.

Komende nacht zijn er wolkenvelden en hier en daar regent het soms. In het noordoosten blijft het waarschijnlijk droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 16°C en de zwakke wind komt meest uit een oostelijke richting.

Maandag overdag zijn er perioden met zon maar kan er ook een enkele bui voorkomen, in de middag met name in het oosten en dan is onweer niet uitgesloten. Verder is er af en toe zon, de meeste zon wordt in het westen verwacht. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 22°C aan zee tot lokaal 27°C in het oosten. De wind draait naar west tot zuidwest en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Een molen bij Mill
Een molen bij Mill

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.