FOK! Wat een weer: zonnig

qltel

Vandaag zijn er zonnige perioden, in de loop van de middag komen er ook wolkenvelden en is er kans op een enkele bui. In de avond neemt van het zuidwesten uit de kans op enkele (onweers)buien verder toe. Hierbij zijn windstoten tot 60 km/uur niet uitgesloten. De maximumtemperaturen variëren tussen 25°C in het westen tot ongeveer 30°C in het oosten van het land. De zuidoostelijke wind is matig en draait aan het einde van de ochtend en vanmiddag van het zuiden uit naar een zuidwestelijke richting

Komende nacht is het wisselend bewolkt en komt er verspreid over het land een enkele bui, mogelijk met onweer, voor. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De zuidwestelijke wind is matig, langs de kust mogelijk vrij krachtig.

Woensdag overdag komen er in de ochtend met name in de kustprovincies van tijd tot tijd regenbuien voor, lokaal met onweer en kans op windstoten tot 60 km/u. Elders wisselen zonnige perioden en stapelwolken elkaar af. In de loop van de ochtend breiden de buien zich verder landinwaarts uit. Vooral in het noordwesten kan lokaal veel regen vallen, mogelijk 20-30 mm. De maximumtemperaturen variëren van 18°C in het westen tot lokaal 24°C in het oosten. De zuidwestelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig en mogelijk krachtig. (Bron: KNMI)

Klapmongeaul was in Tavira (Portugal). Bekend terrein voor me.. Ik was hier in maart nog.
KlapMongeaul was in Tavira (Portugal). Bekend terrein voor me.. Ik was hier in maart nog. 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.