FOK! Wat een weer: Zonnig? Bewolkt?

qltel

Vandaag zijn er wolkenvelden, vooral in de zuidelijke helft van het land is er ook ruimte voor de zon. In het noorden kan hier en daar wat lichte regen vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van ongeveer 17°C in het noorden tot 21°C in het zuiden. Er staat een matige wind uit noord tot noordwest. In het noordelijk kustgebied en boven het IJsselmeer is de wind af en toe vrij krachtig.

Komende nacht zijn er opklaringen maar er trekken ook enkele wolkenvelden over en en vooral in het noorden is ook een bui mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond de 10°C. De west- tot noordwestenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied en boven het IJsselmeer is af en toe vrij krachtig.

Maandag is er af en toe zon en kan er een enkele bui voorkomen. De buienkans is het grootst in het noordoosten. De middagtemperatuur ligt rond de 18°C. De noordwestenwind is zwak tot matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

De Loosdrechtse plassen
De Loosdrechtse plassen

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.