FOK! Wat een weer: wat heet

qltel

Het is zonnig. De temperaturen lopen snel op en bereiken aan het einde van de middag een maximum dat varieert van 25°C op de Wadden tot lokaal 35°C in het oosten en zuidoosten. De wind wordt zuidoostelijk en is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig. In het noordelijk kustgebied draait de wind in de middag naar noordoost, langs de westkust en rond het IJsselmeer is de wind tijdelijk zwak en veranderlijk. Halverwege de avond wordt de richting weer overal zuidoost.

Vannacht is het helder en met minimumtemperaturen rond 20 °C is het een zeer zwoele nacht. De wind is zuid tot zuidoost en zwak, aan de kust matig.

Zondag overdag is er alleen wat hogere bewolking. Het blijft droog. De maximumtemperatuur wordt in de ochtend bereikt en ligt in het westen rond 21°C, in het oosten kan het nog 30°C worden. De wind draait in de ochtend van het westen uit naar west en is overwegend matig. (Bron: KNMI)

Bliksem in Eemnes (Foto: KlapMongeaul)
Een prachtige bliksemfoto van KlapMongeaul. Hier zullen we weer lange tijd op moeten wachten. (Foto: KlapMongeaul)

Koebeesten in Eemnes (Foto: KlapMongeaul)
Koeien in Eemnes in de vroege ochtend. Ook zo'n fraai plaatje van Klap! (Foto:KlapMongeaul)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.