Starlink: Battle for Atlas Crimson Moon is beschikbaar

Pheno

Starlink: Battle for Atlas Crimson Moon is nu gratis beschikbaar voor spelers op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de update is nu ook speelbaar op de nieuwe pc-versie van de game. De PC-versie van Starlink: Battle for Atlas bevat dezelfde content als de consoleversies en ondersteunt de Dualshock- en Xbox One-controllermounts.

De Crimson Moon heeft een impact op de hele wereld van Atlas en geeft spelers de kans om deel te nemen aan nieuwe factieverhaalmissies en wekelijkse uitdagingen. Bovendien krijgen spelers toegang tot vijf nieuwe piloten, drie nieuwe ruimteschepen en elf nieuwe wapens, die afzonderlijk verkrijgbaar zijn als digitale aankoop.

Bundel je krachten met de Star Fox-teamleden Peppy, Falco en Slippy, exclusief voor Nintendo Switch. Jaag op het Star Wolf-team in een reeks missies met de hulp van drie nieuwe Star Fox-teampiloten, elk met hun eigen unieke vaardigheden en skill tree. De nieuwe Star Fox-content is vanaf 30 april 2019 afzonderlijk verkrijgbaar als digitale aankoop exclusief op Nintendo Switch.