NHL: Stars en Blue Jackets trekken stand gelijk

heywoodu

De ijshockeyers van de Dallas Stars en Columbus Blue Jackets hebben de stand in de tweede ronde van de play-offs in de NHL beiden op 1-1 gezet. De Stars waren nog altijd op bezoek bij de St Louis Blues, Columbus speelde tegen de Boston Bruins.

Roope Hintz zette de Stars in St Louis op voorsprong, Miro Heiskanen verdubbelde de score. Dankzij Colton Parayko konden de Blues juichen, maar nog geen halve minuut later stond het dankzij Mattias Janmark 1-3. Jaden Schwartz deed in de derde periode nog wat terug, maar een emptynetter van Hintz bepaalde de eindstand op 2-4.

Matt Grzelcyk scoorde namens de Bruins in de powerplay de 1-0, maar Artemi Panarin tekende voor de gelijkmaker. Een minuut later stond het dankzij David Pastrnak 2-1, maar exact zes minuten later was het wederom de beurt aan Panarin: 2-2. In de derde periode en de eerste overtime werd niet gescoord, na bijna vier minuten in de tweede overtime tikte Matt Duchene de puck op fraaie wijze door de benen van Bruins-goalie Tuukka Rask: 2-3.

NHL play-offs zondag (Nederlandse tijden, best-of-7)
21.00 New York Islanders - Carolina Hurricanes, East 2nd Round - Wedstrijd 2 (1-0 Carolina)*
01.30 San Jose Sharks - Colorado Avalanche, West 2nd Round - Wedstrijd 2 (1-0 San Jose)
*Live op FOX Sports

Bruins - Blue Jackets (Bron: YouTube)