Vrouw (73) weigert paspop zoon (40) aan te kleden en wordt aangevallen

heywoodu

Een 73-jarige vrouw uit het Amerikaanse West Boynton Beach in Florida is door haar 40-jarige zoon aangevallen. Dat lokte ze zelf ook wel behoorlijk uit: ze kon niet eens het fatsoen opbrengen om de paspop van zoonlief aan te kleden en je zult begrijpen, daar was hij niet van gediend.

Een buurvrouw hoorde de moeder schreeuwen: "Help! Hij gaat me vermoorden!", waardoor de buurvrouw besloot de politie te bellen. Het slachtoffer vertelde de politie dat ze in de achtertuin had geweigerd Mikkel Dankner's paspop aan te kleden, waarop hij zijn moeder niet meer naar binnen liet.

Moeders duwde de paspop op de grond en rende naar binnen, waarop Mikkel haar volgde en aanviel, onder meer met een stoel. Ook pakte hij wat dumplings die klaar stonden voor het gezellige avondeten en propte hij ze in de mond van zijn moeder. De woeste Mikkel begon spullen door de keuken te gooien en dat gaf zijn moeder de kans te ontsnappen en om hulp te roepen.

Tegenover lokale media vertelde de buurvrouw dat Mikkel bipolair is en regelmatig gewelddadige uitbarstingen kent. Hij is gearresteerd en aangeklaagd wegens onder meer het mishandelen van een 65+'er.