FOK! Wat een weer: bewolkt

qltel

Het is op de meeste plaatsen nevelig of mistig met laaghangende bewolking. Verder valt er vanmorgen met name in het midden, zuiden en oosten nog af en toe regen of motregen. In de loop van de ochtend verdwijnen nevel en mist van het noordwesten uit, maar blijft het wel tamelijk bewolkt. Mogelijk klaart het in de kustgebieden hier en daar even op. De middagtemperatuur bedraagt circa 8°C. De wind komt uit noord tot noordwest en is meest matig, aan zee lokaal vrij krachtig. In de zuidelijke helft is de wind aanvankelijk westelijk. In de avond neemt de wind af naar zwak en draait naar west tot zuidwest.

Komende nacht is het overwegend bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. De minima komen uit rond 4°C, maar in een opklaring kan het kwik dalen naar 1°C. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige zuidwestenwind.

Zaterdag overdag blijft het zwaar bewolkt en mogelijk valt er hier en daar lichte regen of motregen. Aan het einde van de avond gaat het in het noordwesten harder regenen. De maximumtemperaturen liggen tussen 8°C op de Wadden en lokaal 12°C in het zuiden. De zuidwestenwind neemt toe naar matig, in de avond aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig. (Bron: KNMI)

Paar dagen geleden was DJMO in Scheveningen. Mooi weer toen nog
Paar dagen geleden was DJMO in Scheveningen. Mooi weer toen nog

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.