FOK! Wat een weer: langdurig hogedrukweer

Stephan (Stephan5)

Welkom!

Ik zei het dinsdag al, er staat ons een lange periode met droog en vaak ook zonnig weer te wachten. Gisteren was een overgangsdag. Er kwamen nog veel wolkenvelden voor, maar die trokken uiteindelijk naar het noorden toe weg, en zo eindigde dag behoorlijk zonnig. 

Vannacht was het dan helder met minima die nog behoorlijk laag uitkomen. Gemiddeld gezien rond het vriespunt, maar in het binnenland nog iets lager. Dat wil dus zeggen dat er vanmorgen nog gekrabt moet worden.

En dan is het alleen maar de zon die het rijk alleen heeft. Er is nauwelijks bewolking en de temperaturen lopen op naar 10 tot 13 graden. Op vrijdag en in het weekend kan het in Limburg zelfs 15 graden worden.

En uw weerman? Waar haalt hij de inspiratie de komende dagen vandaan voor een leuk verhaaltje? Dat weten we vanavond.  

Geniet van het mooie weer!

Prachtige plaatje van de zee. (Foto: Interpretatie)
Dit soort plaatjes kunnen wij ook maken de komende tijd. Dt mooie plaatje is alleen niet in onze buurt, maar wel midden op zee. (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.