Politie zoekt asomobilist

Monique Verlind (DJMO)

Gisteren heeft rond 12.00 uur een aanrijding plaatsgevonden op de A58 bij hectometerpaal 95.5 (rijrichting Roosendaal - Bergen op Zoom). Dat is vlakbij de trajectcontrole. Hierbij is één auto (Jeep) in de sloot beland en één auto (Kia Sorento) doorgereden.

De Jeep belandde in de sloot nadat een bestuurder van een zwarte Kia Sorento zijn voertuig tussen twee voertuigen doorwurmde terwijl hiervoor geen ruimte meer was. Ondanks een ultieme rempoging van de Jeep kon de bestuurder een botsing niet meer voorkomen. De Kia raakte vervolgens de vangrail en is daarna doorgereden. Bij dit ongeval raakten twee personen gewond en moesten naar het ziekenhuis worden afgevoerd.

De politie is nu op zoek naar de bestuurder van deze zwarte Kia Sorento. Hij wordt verzocht om zich te melden via 0900-8844, of zich op een politiebureau naar keuze te melden. De politie zegt dat zijn signalement bekend is, maar geeft geen details vrij. Ook getuigen van het ongeval wordt gevraagd zich te melden. Zij kunnen kiezen om zich te melden via 0900-8844, WhatsApp, of via 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Het zaaknummer van het ongeval is 2019029397. Gelieve dit bij de hand te houden als u de politie belt.