Politie is op zoek naar messentrekker in Den Haag

Monique Verlind (DJMO)

De recherche van Den Haag-West is op zoek naar een man die woensdagavond vermoedelijk twee mensen heeft gestoken met een mes. Omstreeks 19.15 uur werd een 17-jarige jongen uit Den Haag op de Van Alkemadelaan in zijn arm gestoken toen een man probeerde zijn fietsband lek te steken. De jongen zei hier iets van, maar werd vervolgens met het mes verwond. De jongen heeft de politie gealarmeerd en is voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis gegaan.

Later bleek dat waarschijnlijk dezelfde man om 19.30 uur een hardloper uit Den Haag op de De Mildestraat meerdere keren had gestoken. De hardloper was ook op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan, waar de politie werd gewaarschuwd. De politie is dringend op zoek naar de dader en is op zoek naar getuigen. De man heeft een opvallend signalement: het gaat om een 'alternativo type' met (donkere) kleding. Hij droeg een driekwartsbroek en grote laarzen, zogenaamde ‘kisten’. Hij is circa 28 á 29 jaar, tussen de 1.85 meter en 1.90 met lang. Hij heeft een stevig postuur en sprak met een sterk Engels accent. 

Mocht iemand de gezochte persoon (her)kennen, dan wordt hij of zij vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.