'Power Rangers Battle for the Grid gelekt'

Terry (Lord_Hydra)

De laatste goede Power Rangers-game, wie kan zich die nog herinneren? Wie weet komt daar binnenkort verandering in, want Power Rangers Battle for the Grid lijkt gelekt te zijn.

Dit vereist direct een kleine nuancering, want de game is gelekt via een anonieme post op 4chan en vervolgens op Resetera beland. De kans dat het bestaan van de game waar is, is dus niet al te groot. Maar hoop doet leven.

In de post staat onder meer dat nWay, de ontwikkelaar en uitgever van de smartphonegame Power Rangers: Legacy Wars, samenwerkt met Hasbro en Lionsgate om Battle for the Grid werkelijkheid te maken. Het zal een cross-platform fighter worden die in eerste instantie in april voor zo’n twintig doller uitkomt voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Een pc-versie volgt later in het jaar.

De game zou te pre-orderen moeten zijn op battleforthegrid.com, maar vooralsnog toont deze website alleen een ‘coming soon’ en geen enkele aanwijzing over de game. De trailer die bij de 4chan-post zat, is ondertussen ook alweer offline gehaald. Onderstaande screenshot is het enige wat rest. Wellicht dat morphin’ time in aankomst is, zodat er snel duidelijkheid komt.

power rangers battle for the grid