FOK! Wat een weer: bewolkt en wat neerslag

Stephan (Stephan5)

Dag dames en heren, appelen en peren.  

Dat was toch een heel aardige dag gisteren . In eerste instantie vielen er nog een paar buitjes, maar die trokken in de loop van de dag allemaal weg. Het weer bekende zowaar weer eens kleur, want er waren prachtige blauwe luchten te zien. De blauwe lucht werd afgewisseld met wat kleine stapelwolkjes. Het was ook helemaal niet onaangenaam met 5 tot 8 graden. Alleen de wind maakte het voor het gevoel iets frisser.

Afgelopen nacht was het dan helemaal helder en koelde het af naar waarden rond het vriespunt. In het oosten iets lager, maar in het westen iets hoger. 

Vandaag starten we dan nog met wat zon. In de loop van de ochtend en middag neemt de bewolking echter toe, en in de loop van de middag gaat er ook wat regen vallen. In het zuidoosten is wat natte sneeuw mogelijk. De Vaalserberg kan echter een wit tapijtje krijgen. Het wordt ook iets frisser dan vandaag met maxima tussen de 2 en 5 graden. De wind draait van noord naar west.

De komende dagen lijken weer grijs en somber te verlopen. 

Fijne avond!  

mooie lucht4 (Foto: DJMO)
Een mooie lucht. (Foto:DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!