Cazorla doet Real Madrid met Villarreal pijn

Redactie

Real Madrid heeft donderdagavond twee punten laten liggen op bezoek bij Villarreal. In Estadio El Madrigal eindigde de wedstrijd in 2-2.

De Madrilenen wonnen in december het WK voor clubs en om die reden vormden de spelers van Villarreal een erehaag voor hun collega's voorafgaand aan de wedstrijd. De wedstrijd schoot uit de startblokken en al na vier minuten spelen kwam de thuisploeg op voorsprong. Met een diagonaal schot zorgde Santi Cazorla voor de 1-0.

Het antwoord van de bezoekers volgde snel en Karim Benzema was de gevierde man. Op aangeven van Lucas Vázquez kopte de Fransman raak, zijn zevende competitiedoelpunt van het seizoen. Wederom een rake kopbal zorgde voor de voorsprong voor de ploeg van Santiago Solari. Een voorzet van Toni Kroos werd door Raphaël Varane tot doelpunt gepromoveerd. Nog voor rust dacht Real nog op 1-3 te komen, maar een treffer van Luka Modric werd terecht vanwege buitenspel afgekeurd.

Voor aanvang van de tweede helft werd Gareth Bale vervangen door Isco. De mogelijkheden waren schaars, maar uit een van de weinige kansen faalde Vázquez om er 1-3 van te maken. Oog in oog met doelman Sergio Asenjo scoorde de Spanjaard niet. Acht minuten voor tijd kreeg de ploeg de deksel op de neus toen Cazorla met zijn tweede treffer van de avond er 2-2 van maakte.

Villarreal - Real Madrid. (PRO SHOTS/Action Images)
Villarreal - Real Madrid. (PRO SHOTS/Action Images)