Brard keert terug als hoofd jeugdopleiding bij Feyenoord

H.Vviv

Stanley Brard keert terug bij Feyenoord als hoofd jeugdopleiding. Brard was in het verleden eerder actief als hoofd jeugdopleiding, maar vertrok in 2013 voor een buitenlands avontuur bij onder meer Qabala FC en Nagoya Grampus Eight.

Onder Brard werd de Feyenoord Academy vier keer op rij verkozen tot de beste jeugdopleiding van Nederland. Onder de leiding van 60-jarige Hagenaar brak onder meer Tonny Vilhena, Jordy Clasie, Georgino Wijnaldum en Stefan de Vrij door in het eerste elftal van Feyenoord. Brard volgt Richard Grootscholten op.

"Ik heb er ontzettend veel zin in om weer aan de slag te gaan op de Academy", vertelt Brard op de website van Feyenoord. "Doordat ik er nog veel mensen ken en Feyenoord en zeker de jeugdopleiding altijd ben blijven volgen, weet ik dat ik kom te werken met een uitstekende combinatie van ervaren trainers, oud-spelers en vakinhoudelijke specialisten. Met hen en met mijn kennis en ervaring gaan we er alles aan doen om de komende jaren nog meer spelers klaar te stomen voor Feyenoord 1."