Zwaargewonde man aangetroffen; politie zoekt getuigen

Monique Verlind (DJMO)

In de nacht van zaterdag op zondag ontving de politie rond 04:15 uur een melding over een zwaargewonde man die op straat zou zijn aangetroffen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Daarnaast is het ook nog niet duidelijk hoe de verwondingen ontstaan zijn.

Buurtonderzoek
De man van middelbare leeftijd werd door passanten aangetroffen op de Roermondseweg in Steyl. Hij is met de traumaheli naar het ziekenhuis vervoerd. Politie heeft ter plaatse buurtonderzoek opgestart. Vooralsnog duiden de sporen en verwondingen niet op een misdrijf. Omdat er nog niet duidelijk is wat er precies met het slachtoffer gebeurd is, kan een misdrijf echter ook nog niet volledig uitgesloten worden.

Signalement slachtoffer
De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Zijn signalement luidt als volgt: blanke man van middelbare leeftijd. Hij droeg een grijze spijkerbroek, blauwe blouse met ruitjesmotief, bruine schoenen en een donkerblauwe jas. Ook droeg hij een zilveren ketting en had hij een zilverkleurige sigarettenhouder bij zich. Deze laatste is voorzien van een herkenbare groene opdruk van een iPod.

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen die man kennen of weten hoe de man op straat terecht is gekomen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.