FOK! Wat een weer: kutweer

Monique (DJMO)

Vanochtend regent het. In de loop van de ochtend komen er meer droge momenten en regent het nog af en toe, vooral in het noorden. Het blijft zacht voor de tijd van het jaar met middagtemperaturen uiteenlopend van 10°C in het Waddengebied tot 14°C in het zuiden. De wind is zuidelijk en overwegend matig, maar in het noorden eerst enige tijd zwak uit uiteenlopende richtingen. In de loop van de dag draait de wind naar west tot zuidwest en neemt aan de kust toe naar vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig.

Komende nacht is het bewolkt met enkele buien met in het zuiden een kleine kans op onweer. Het wordt niet kouder dan ongeveer 11°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige zuidwestenwind.

Maandag overdag is het wisselend bewolkt met een enkele bui, vooral in het zuiden. In de avond valt vooral in het noordwesten buiige regen. De middagtemperatuur ligt tussen 10°C in het noorden en lokaal 13°C in het zuiden. De wind draait naar west en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. In de avond draait de wind in het noordwesten en noorden naar noordwest en neemt af naar zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Nederland

Wat wolkjes1 (Foto: DJMO)
Het was weer vroeg dag in huize DJMO. Bij zonsopkomst. (Foto:DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!