FOK! Wat een weer: donkere dagen voor Sinterklaas

Stephan (Stephan5)

Hallo!

Het weer spreekt de laatste dagen niet echt tot de verbeelding. De donkere dagen vóór Sinterklaas zullen we maar zeggen, Ik hoef daar dan ook weinig woorden aan vuil te maken. 

Na een nacht met lichte vorst in het binnenland en plaatselijk mist, zien we dat er vandaag in het noorden van het land wat drogere lucht uit Scandinavie binnenstroomt. Daar gaat dan ook de de zon af en toe schijnen en ziet het er wat vriendelijker uit. In het zuiden en deels midden blijft de bewolking echter de boventoon voeren. Het blijft wel vrijwel overal droog. De maxima liggen rond de 4 graden en er staat een matige oostenwind.

De komende dagen blijft de bewolking overheersen met als verandering dat nu de kans op regen gaat toenemen. Met name op donderdag kan er wel zo'n 5 mm vallen. In het weekend nog wat meer. De temperaturen lopen hierbij op naar 10 graden aan het eind van de week.

Tot ziens!  

Nederland

Noorderpark (Foto: Interpretatie)
Het Noorderpark in Amsterdam. (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!