FOK! Wat een weer: bewolkt en nevelig

qltel

Het is bewolkt en vooral in het zuiden is het nevelig en valt er af en toe motregen, in Zuid-Limburg kan plaatselijk ook mist voorkomen. De temperatuur ligt rond 4°C. De noordoostenwind is matig. Overdag houdt de bewolking de overhand met in het zuiden af en toe lichte (mot)regen. In het noordoosten schijnt de zon ook af en toe. De middagtemperatuur wordt ongeveer 5°C. De noordoostenwind is matig, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht zijn er wolkenvelden en blijft het droog. De minima lopen uiteen van +2°C in het zuidwesten tot -3°C in het noordoosten. De noordoostenwind wordt zwak tot matig.

Morgen overdag zijn er wolkenvelden, de meeste in het zuiden van het land. Meer naar het noorden toe laat de zon zich af en toe zien. Het blijft droog en de middagtemperatuur ligt rond 4°C. De wind wordt matig en komt uit een oostelijke richting.

De dagen daarna vrij zacht, veel bewolking en vooral op donderdag, zaterdag en zondag regenachtig. (Bron: KNMI)

Nederland

Fraaie archieffofo van Luuntje
Fraaie archieffofo van Luuntje

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!