Politie onderzoekt fittie in Gorinchem

Monique Verlind (DJMO)

De politie onderzoekt een ruzie tussen het uitgaanspubliek in Gorinchem in de nacht van zaterdag op zondag. Twee personen raakten hierbij gewond.

Ambulance
Tegen vier uur kreeg de politie de melding dat iemand gewond was geraakt in het centrum van Gorinchem. Daar aangekomen, troffen agenten het 24-jarige slachtoffer en zijn vader op de Grote Markt. Daar werd duidelijk dat het slachtoffer in een club aan de Kerkstraat zijn verwondingen had opgelopen.Toen agenten daar arriveerden zagen ze een bloedspoor van de betreffende club, naar een discotheek op de Langendijk lopen. Buiten de discotheek stond een boze groep mannen te schreeuwen. Binnen in de discotheek zat de vermeende verdachte, ook met verwondingen.

Onderzoek
Beide gewonde mannen zijn door ambulancepersoneel aan hun verwondingen behandeld en werden daarna door de politie aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man uit Gorinchem en een 22-jarige man uit Nieuwpoort. De politie onderzoekt wat zich exact tussen hen heeft afgespeeld.

Om de rust in het centrum van Gorinchem weder te doen keren, besloot de politie iedereen op de Langendijk weg te sturen. Een 18-jarige man uit Gorinchem die niet wilde luisteren, werd gebeten door de politiehond.