Feyenoord - VVV-Venlo naar donderdag 6 december

Redactie

De gestaakte wedstrijd tussen Feyenoord en VVV-Venlo wordt op donderdag 6 december om 20:00 uur in z'n geheel opnieuw gespeeld.

Feyenoord is blij dat er zo snel een nieuwe datum is vastgesteld. "Als bespeler van het stadion willen we natuurlijk zekerheid dat dit niet nog eens kan gebeuren. Onze supporters en ook die van VVV verdienen overigens een groot compliment voor de wijze waarop zij deze zeer teleurstellende avond hebben ondergaan", reageert algemeen directeur Jan de Jong op de officiële website van Feyenoord.

Seizoenkaarten en aangekochte kaarten voor het duel blijven gewoon geldig. Fans die een kaartje hadden voor de wedstrijd van zondag, maar die er op 6 december niet bij kunnen zijn, kunnen hun geld terugkrijgen. Feyenoord verwacht hierover zo snel mogelijk meer informatie te kunnen geven.

Het competitieduel tussen Feyenoord en VVV-Venlo moest zondag vlak na de aftrap om 16:45 uur al worden stilgelegd, omdat de lichtmasten van De Kuip uitvielen. Omdat het probleem niet snel kon worden opgelost, zag arbiter Bas Nijhuis geen andere optie dan het duel definitief te staken.