NFL: Patriots profiteren optimaal tegen Bills

heywoodu

De New England Patriots hebben tijdens Monday Night Football hun zesde overwinning van het seizoen in de NFL binnen. De ploeg won op bezoek bij de Buffalo Bills, die na acht duels het omgekeerde record van de Patriots hebben: 2-6.

Een duel vol spektakel was het zeker in het begin niet. Stephen Gostkowski trapte namens de Patriots vier field goals tussen de palen, Stephen Hauschka scoorde er twee voor de Bills en daarmee was het derde kwart al gespeeld: 6-12 Patriots.

Een 1-yard run van James White hielp de Patriots eindelijk aan de eerste touchdown van de wedstrijd, 6-18, nadat de 2-point conversion faalde. Met goed zes minuten op de klok leken de Bills onder leiding van quarterback Derek Anderson eindelijk wat terug te doen.

Anderson gooide een snaarstrakke pas naar tight end Jason Croom, die in de endzone een geweldige catch met één hand maakte. Daar leek het althans op, maar na bestudering van de beelden ging het feestje niet door: Croom had de bal net niet op tijd onder controle.

De Bills moesten dus opnieuw beginnen en daar ging het al direct fout. De eerstvolgende pass van Anderson werd onderschapt door safety Devin McCourty, die met de bal aan de haal ging en er een 84-yard interception return van maakte: een pick six en 6-25 voor Patriots, tevens de eindstand.

Bills - Patriots (Bron: YouTube)