FOK! Wat een weer: opklaringen

qltel

Vandaag is er ruimte voor de zon en het is droog, wel drijven er velden hoge bewolking over. Vanaf het einde van de middag neemt de bewolking van het zuiden uit toe. Er kan dan in het zuiden plaatselijk wat regen vallen, in de avond is dit vooral in het westen het geval. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 11°C. De wind draait van zuidwest naar zuidoost, is matig en aan de kust af en toe vrij krachtig.

In de nacht naar donderdag zijn er wolkenvelden, vooral landinwaarts ook enkele opklaringen. Op de meeste plaatsen blijft het droog en de minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C plaatselijk landinwaarts tot 9°C aan de kust. Er staat een zwakke tot matige zuidoostenwind. Donderdag overdag is er af en toe zon. In de loop van de dag wordt de bewolking dikker en gaat het van het zuiden uit hier en daar licht regenen. De middagtemperatuur komt rond 12°C uit en er staat een overwegend matige zuidoostelijke wind.

De dagen daarna, vrij zacht met middagtemperaturen rond 11°C. Af en toe zon, maar op vrijdag is er ook kans op wat regen of buien, in het weekend is het waarschijnlijk droog. (Bron: KNMI)

Nederland

Herfstig beeld in het Dijkgatbos bij Wieringerwerf (Foto: Papabear)
Herfstig beeld in het Dijkgatbos bij Wieringerwerf (Foto: Papabear)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!