Hazesfan aangehouden om geluidsoverlast

Monique Verlind (DJMO)

De politie heeft afgelopen nacht vanwege het herhaaldelijk veroorzaken van enorme geluidsoverlast de 56-jarige bewoner van een huis in de wijk Pannenhoef in Kaatsheuvel aangehouden. De geluidsapparatuur is in beslag genomen.

De politie kreeg omstreeks 01:20 uur een melding dat er in een seniorencomplex in de wijk Pannenhoef sprake was van geluidsoverlast. De agenten gingen ter plaatse en zagen dat de 56-jarige bewoner waarover geklaagd werd voor het complex stond. Hij was onder invloed van alcohol. De dienders gaven de man een waarschuwing en zijn daarna vertrokken. Later in de nacht kwamen vanuit het complex nog diverse meldingen binnen van geluidsoverlast. Ook zou de dronken man bij buren tegen de deur hebben getrapt en twee stoelen omver hebben gegooid.

Om 04:30 uur constateerden agenten zelf dat er harde muziek werd gedraaid, nummers van André Hazes, vanuit het appartement van de 56-jarige bewoner. In overleg met de hulpofficier van justitie zijn zij de woning binnen gegaan en hebben drie boxen en een versterker in beslag genomen. De bewoner schreeuwde tegen de politiemensen dat hij nu drie keer zo hard met zijn computer geluid zou produceren. Hij werd achter zijn PC vandaan gehaald en aangehouden inzake het veroorzaken van burengericht.

Het is bij de redactie niet bekend of er muziek van André Hazes Sr. of André Hazes Jr. werd gedraaid. In ieder geval zal de politie hem wel kunnen vertellen wat hij heeft gedaan.