NFL: Brady leidt Patriots met 500e touchdown naar winst op Colts

heywoodu

De New England Patriots hebben op Thursday Night Football gewonnen van de Indianapolis Colts, waardoor de Patriots vooralsnog al hun drie thuiswedstrijden dit seizoen hebben gewonnen - naast twee uitnederlagen. De Colts staan nu op een 1-4 record en zijn niet best bezig.

Cordarrelle Patterson werd in het eerste kwart bereikt door quarterback Tom Brady, wat de Patriots de voorsprong opleverde. Daar kwamen in het tweede kwart nog eens twee touchdowns bij, net als in het vierde kwart. Even kwamen de Colts met quarterback Andrew Luck in de buurt dankzij twee touchdowns (24-17), maar de Patriots hielden keurig stand en wonnen met 38-24.

Zeven minuten voor het einde kwam wat uiteindelijk de laatste touchdown van de Patriots bleek. Brady bediende rookie Sony Michel en de running back deed wat hij geweldig kan: rennen en dat bekronen met een touchdown. Het was de 500e touchdown pass voor Brady in wedstrijden in het reguliere seizoen, alleen Brett Favre (508) en Peyton Manning (539) gooiden er ooit meer. De nog actieve Drew Brees van de New Orleans Saints staat met 496 overigens ook niet ver weg.

Patriots - Colts (Bron: YouTube)