November begint stil met The Quiet Man

Terry (Lord_Hydra)

Square Enix heeft de releasedatum bekendgemaakt van The Quiet Man. Vanaf 1 november maakt de doofstomme hoofdpersoon Dane lawaai met zijn vuisten. Square Enix heeft daarnaast limited editions van de game aangekondigd.

The Quiet Man belooft een aparte game-ervaring te worden met de nodige live-action gedeeltes. De game gaat over een enkele nacht waarin Dane moet uitzoeken waarom nachtclubzangeres Lala ontvoerd is. Dane is echter doofstom en moet clues opmaken uit de acties van personen in plaats van uit hun woorden. Het merendeel van de game voltrekt zich in stilte en in zo’n drie uur heb je hem wel doorgespeeld.

Vanaf 1 november kun je de stilte zelf ervaren op PlayStation 4 en Steam, voor 14,99 euro. Tussen 1 en 15 november krijgt iedereen die de game aanschaft – hij zal alleen digitaal beschikbaar zijn – bovendien toegang tot de limited edition. Voor PlayStation bestaat deze editie uit de game, een dynamisch menuthema en acht PlayStation Network avatars. Op Steam krijg je er naast de game zeven achtergrondjes bij voor je pc en smartphone. Bovendien is The Quiet Man in deze periode 10 procent afgeprijsd.

the quiet man limited editions